Tratament corporal Eximia

Eximia este inovația tehnologica de amploare care poate înlocui chirurgia estetică, cu terapii inovative ce stimulează procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grăsime, ajutând totodată și la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenției de lichide și a lipsei de fermitate. Încă de la prima ședință se poate observa o scădere în centimetri pe zona lucrată și o îmbunatățire a aspectului pielii.

Tehnologii aduse de Eximia HR77 Platinum Anniversary

LASERPORATIE MULTIPOLARĂ cu vibrații (Vibrating Multipolar Laserporation) – poate înlocui cu succes liposuctia chirurgicală, datorita vibrațiilor integrate în manipulul pentru laserporatie multipolară ajutând la obținerea unor rezultate mai eficiente și mai rapide.

Activarea endorfinelor ajută la minimizarea durerii, stimulează microcirculația și tonifiază țesutul. Vibrațiile activează mecanoreceptorii cutanați, eficientizând astfel procesul de lipoliză.

RADIOPORATIA SQUARE-TECH – un concept inovativ ce include două terapii, electroporația și radiofrecvența, și este special creat pentru a stimula producția de colagen și elastina chiar și în zonele dificile. Ajută la tratarea și eliminarea celulitei, vergeturilor, ridurilor, îmbunătățește elasticitatea pielii și tonifiaza țesuturile.

De ce să alegi tehnologia Eximia HR77 Platinum Anniversary și care sunt principalele beneficii?

Slăbire intensivă localizată

Distrugerea localizată a țesutului gras se realizaează cu ajutorul laserporației, care descompune celulele grase în acizi grași, glicerol și apă, substanțe ce vor fi apoi eliminate de organism. Reduce circumferința zonei tratate cu până la 5cm/ședință.

Reduce celulita și redă fermitatea pielii

Combinația dintre tehnologia de vacuum în 4 timpi, radiofrecvență monopolară și magnetoterapie reduce celulita în toate stadiile (celulita fibroasă, edematoasă, noduloasă) cu până la 95%, reface elasticitatea și tonusul pielii cu până la 80%, generează o întindere a pielii și oxigenează pielea.

Diminuează vergeturile

Ameliorează vergeturile vechi și tratează vergeturile de culoare roșiatică în stadiul incipient.

Drenaj limfatic și detoxifiere

Cu 3 programe diferite destinate drenajului limfatic, acest tratament, oferă un drenaj detoxifiant îmbunătățind drenajul limfatic și oxigenând țesuturile.

Elimină cu până la 40% țesutul adipos

O alternativă unică a liposucției chirurgicale

Reduce circumferința zonei tratate cu până la 5 cm/ședință

Reduce celulita

Reface elasticitatea și tonusul

Întinde pielea, lăsând-o netedă, fară vergeturi sau cicatrici

Remodelează silueta

Accelerează metabolismul celular și oxigenează țesuturile

Programează-te pentru o consultație gratuită

Prețuri tratament Eximia

Prețuri exprimate în RON pentru fiecare ședință

Reduceri Abonamente ( 10 ședințe )

> 1000 RON – 10%

> 2000 RON – 15%

> 3000 RON – 20%

Zone mari
Abdomen 360° ( 30 min )250
Abdomen 360° ( 45 min )270
Coapse + fese ( 45 min )270
Zone mici
Brațe ( 20 min )150
Gambe ( 20 min )150
Pachete zone
1 zona mică + 1 zonă mare ( 1h )350
2 zone mari ( 1h 30 min )380
Toate zonele490

× WhatsApp