Tratament anticelulitic X-wave

BTL X-Wave este recunoscut ca unul din cele mai eficiente echipamente pentru tratarea celulitei. Acesta folosește o tehnologie nouă, cu rezultate imediate, vizibile chiar după prima ședință.
  • mult mai eficient decât orice masaj anticelulitic
  • tratament non-invaziv
  • nedureros
  • tehnologie aprobată de FDA
  • fără efecte secundare

Cui se adresează acest tratament?

  • Persoanelor cu celulita fibroasa, celulita gradele 1, 2, 3 si 4
  • Persoanelor cu vergeturi
  • Persoanelor cu cicatrici atrofice
  • Persoanelor cu piele flasca a carei elasticitate este scazuta

Cât durează o ședință de tratament și de câte ședințe am nevoie?

Numărul de ședinte necesare depinde de nevoile fiecărui pacient în parte și de zona tratată și pot varia între 6-10 ședințe. O procedură durează între 15 și 25 de minute pentru fiecare zonă, în funcție de necesitați și reacția fiecărui organism și trebuie repetată de 3 ori (ideal) sau de 2 ori (minim) pe săptămână.

Este procedura una dureroasă?

Terapia cu unde de șoc BTL X-Wave este non-invazivă, nedureroasă, are efecte imediate și rezultate vizibile cu ochiul liber. Clientele descriu senzația că cea a masajului, sau a unor vibrații plăcute și confortabile în zona tratată. În același timp monitorizăm în permanență nivelul de confort al clientulilor în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Care sunt rezultatele obținute în urma terapiei cu unde de șoc BTL X-Wave?

Terapia cu unde de șoc este mult mai eficientă decât orice masaj anticelulitic și este destinată pacienților de toate vârstele cu celulită sau care își doresc să îmbunătățească zonele problematice, unde exercițiile fizice și/sau dieta nu au efect.

În urma fiecărei ședințe X-Wave veți observa creșterea capilalelor noi, a ratei metabolice și a oxigenării pielii. Se stimulează producerea colagenului, a sistemului limfactic și circulația sangvină. Celulita dispare, iar pielea redevine uniformă.

O piele mai netedă, mai elastică, cu o textură și un aspect îmbunătățit considerabil!

Cum acționează X-Wave?

Undele acustice sunt impulsuri de sunet foarte puternice non-focusate care produc vibrație în interiorul corpului. Energia a fost special concepută pentru a evita orice deteriorare a pielii în timpul penetrării în zona de tratament. Sistemul capilar este constrâns de structurile grase hipertrofice iar acumularea de reziduri provoacă alterări în țesutul conectiv. Colagenul hipertrofic și fibrele elastice creează aspectul de gropițe la suprafața pielii.

X-WAVE îmbunătățește fluxul sanguin, prin creșterea de noi vase capilare, creșterea microcirculației, alimentarea cu oxigen și creșterea ratei metabolice în zona afectată. Stimularea mecanică a sistemului vascular limfatic conduce la reducerea edemului și elimină lipidele din celulele adipoase subdermale. Impulsurile acustice induc proliferarea fibroblastelor. Acest proces conduce la crearea unei benzi noi, îngroșate, de colagen.

Terapia cu unde acustice a fost dovedită științific de mai bine de 30 de ani în diverse tratamente medicale (ex: dezintegrarea pietrelor la rinichi). În medicina estetică, undele acustice radiale moi au fost modificate cu succes pentru nevoile clinice ale tratamentului celulitei. Ca rezultat, țesutul se relaxează și se întinde, ducând la creșterea elasticității și fermității dermului. Sunt stimulate semnificativ atât îmbunătățirea circulației cât și producerea de colagen la nivelul țesutului. Astfel, terapia cu unde acustice are un efect stratificat complex.

Care sunt contraindicatiile?

Tratamentul este contraindicat celor cu infecții, inflamații, boli hepatice, renale, psihice, implanturi, dispozitive metalice, pacemaker cardiac, cancere, risc de sângerări, menstruație, sarcină.

Pentru a elimina definitiv depozitele de grăsime încăpățânată, care determină apariția aspectului de portocală al pielii și pentru a obține niște rezultate spectaculoase, tratamentul anticelulită se completează excelent cu tratamentul de înghețare a grăsimilor sau de ardere a acestora, cum ar fi: criolipoliza sau radiofrecvența.

Împreună, aceste tratamente corporale pot topi grăsimea și diminua considerabil aspectul celulitei pentru aproape orice parte a corpului!

Programează-te pentru o consultație gratuită

Prețuri X-Wave

Prețuri exprimate în RON pentru fiecare ședință

*Ședințe recomandate: 6-10

Tratament X-Wave ( anticelulitic ) / zona ( 15x25cm )50
× WhatsApp