Criolipoliză

Tehnologie de top pentru remodelarea corpului

Procedurile Cooltech funcționează printr-un mecanism de acțiune bazat pe principiul vulnerabilității țesutului adipos și a celulelor adipoase (adipocite) la schimbările de temperatură, întrucât răcirea controlată a țesutului adipos produce o moarte celulară controlată (apoptoza adipocitelor).

Care sunt beneficiile tratamentului Cooltech?

Tratamentul cooltech permite reducerea grăsimii subcutanate în anumite zone ale corpului prin tehnologia de răcire controlată. În acest scop, un aplicator reglabil pe bază de vacuum este folosit pentru răcirea țesutului adipos, producând în mod selectiv apoptoza.

De câte ședințe am nevoie?

Acest lucru diferă în funcție de pacient. Însă tratamentul recomandat este de 1-3 ședințe pentru aceeași zonă corporală la fiecare 6-8 săptămâni.

Cât de mult durează tratamentul?

Recomandăm ședințe de 70 de minute pentru fiecare zonă tratată. Se vă lua în calcul și timpul de pregătire de dinaintea tratamentului, care poate dura între 15-30 de minute.

Este dureros?

Este o metodă puțin dureroasă, dar tolerată de către pacienți. Unii pacienți pot simți un oarecare disconfort produs de temperatura scăzută, dar în mod normal doar în primele minute ale tratamentului.

Cât de repede se văd rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile încă din primele 15 zile și după prima lună de la tratament.

Cât de mult durează recuperarea post-tratament?

Procedura permite pacienților să se întoarcă imediat la activiatile lor zilnice. Întrucât procedura este non-invazivă, nu este necesar un timp de recuperare.

Programează-te pentru o consultație gratuită

Prețuri criolipoliză

Prețuri exprimate în RON pentru fiecare ședință

*Ședințe recomandate: maxim 3 / an

Ședința cu 1 aplicator + 1 ședință Drenaj GRATUITĂ450
Ședința cu 2 aplicatori + 1 ședință Drenaj GRATUITĂ650
× WhatsApp