fbpx
 

Intrebari frecvente

Ce este epilarea cu laser?

Scopul eliminarii parului prin metoda laser este de a distruge foliculul de par, astfel incat parul sa nu mai apara din nou.

Pentru a obtine acest rezultat, se folosește un laser capabil sa ajunga la folicul. Energia de lumina aplicata este absorbita de melanina si este transformata in caldura, distrugand foliculul fara a afecta tesuturile din jur.

Cat de mult dureaza efectul epilarii definitive?

Pentru a tine sub control foliculii de par, care se pot activa in urma modificarilor hormonale, si a va bucura de o piele matasoasa pentru un timp indelungat, sunt recomandate sedinte de intretinere efectuate o dată la 6 -12 luni.

Ce se intampla dupa tratament?

Dupa tratamentul cu laser dioda, pot aparea usoare inrosiri ale pielii sau mici iritatii locale, asemeni celor de după epilarea cu ceara, care vor persista 1-3 ore, dar pot ajunge până la 72 de ore in cazul zonelor cu par mai des sau in cazul pielii reactive.

In cazul in care apar eriteme se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apa termala repetat la interval de o ora pe zona tratata. Dupa epilarea fetei, medicul dermatolog recomanda utilizarea unei creme cu factor de protectie.

Sunt interzise in ziua in care s-a efectuat tratamentul dusurile fierbinti pe zona tratata sau saunele.

Dupa prima sedinta, firele de par din zona tratata vor creste ca de obicei, insa dupa un interval de 10-14 zile, aceste fire de par, a caror radacina intra in regresie, vor cadea singure. Pe masura realizarii mai multor sedinte de epilare definitiva, se va remarca un ritm mai lent de crestere al firelor de par, care vor deveni mai subtiri.

De cate sedinte este nevoie pentru a avea rezultatul complet?

In functie de specificul pacientului, pot fi necesare intre 6 si 8 sedinte pentru inlaturarea completa a parului din zona de tratament. Tratamentul da rezultate exceptionale si in urmatoarele cazuri:

  • Piele inchisa la culoare
  • Piele bronzata
  • Pacienti cu sensibilitate mare la durere
  • Barbati cu densitate foliculara ridicata

Cum functioneaza Elysion-Pro?

Elysion-Pro functioneaza folosind principiul fototermolizei selective. Aceasta consta in transmiterea fasciculului laser in timp ce afecteaza melanina (care confera parului culoarea sa) si distrugerea foliculului fara a deteriora pielea in proces.

Pe langa asta, elysion-pro dispune de sistemul „crystal freeze”. Acesta este un sistem de racire bazat pe TRT (timp de relaxare termica), necesar pentru ca pielea sa isi recupereze temperatura initiala dupa aplicarea fasciculului laser. Acest sistem exclusiv functionează prin mentinerea unei temperaturi constante de 6ºC la varful piesei de mana, producand o senzatie placuta pe piele in timpul epilarii.

Pentru informatii mai detaliate vizioneaza videoclipul de mai jos

Te intereseaza serviciile noastre?

Daca esti interesat(a) de serviciile noastre suna-ne sau trimite un mesaj si te vom programa cat mai repede posibil.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]
× Contactează-ne